zenuwen! - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van rikenmariette - WaarBenJij.nu zenuwen! - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van rikenmariette - WaarBenJij.nu

zenuwen!

Door: Rikkert

Blijf op de hoogte en volg

08 Januari 2007 | Nederland, Utrecht

Uitgeput van al het geregel en gepak kunnen we eindelijk morgenochtend vertrekken naar Huancayo, Peru! We hebben het de afgelopen weken erg druk gehad met het halen van prikken/medicaties, kleding, dollars (ook al is de peruaanse munteenheid soles) en verzekeringen. En de inschrijvingen voor de universiteit en IB-groep... pfff... maar vanaf morgenochtend 8.10 zijn we op weg! We vliegen van schipholl naar Madrid en van Madrid a la Lima! In Lima stappen we in de taxi van ons hostal en gaan we één nachtje bijkomen van de vlucht. De volgende dag stappen we om 7.45 in de bus richting Huancayo. De busrit gaat dwars door de Andes over een piek van 5000m hoog en duurt 8uur. In Huancayo nemen we een taxi naar de familie Tomango die ons voor de eerste maanden onderdak zullen bieden. De backpacks en koffers (handbagage) zijn gepakt dus er rest ons niets anders dan afwachten. Ow... laat de zenuwen maar komen!! We vinden het superfijn dat er zoveel mensen hebben meegeleefd en de laatste weken langs zijn geweest! Dat vertrouwen drukt de zenuwen toch een beetje.

Groet Rikkert en Mariëtte

• 08 Januari 2007 - 21:27

Micha (WSBL 58):

Ontzettend goede reis morgen en succes daar aan de andere kant van de wereld. Supermooi dat jullie met kerst nog langs geweest zijn. Uiteraard horen jullie nog van mij (en de rest van het huis) bij de volgende berichtjes.

• 09 Januari 2007 - 09:26

Hilde:

Heel veel succes met de reis, tegen de tijd dat jullie dit lezen zijn jullie waarschijnlijk al ergens aangekomen. Ik ben heel benieuwd hoe jullie het gaan hebben!

liefs

Hilde

• 09 Januari 2007 - 13:14

Manja:

Heey!!
    Heel veel succes maar vooral plezier daar in verweggistan. Geniet van alle nieuwe indrukken en ik zal jullie site keurig bijhouden :).
    xx Manja

• 09 Januari 2007 - 14:24

Jonne En Mats:

Wij zijn heel erg jaloers dat jullie zo ver vliegen vandaag. Wij hebben nog nooit (!!) in een vliegtuig gezeten. Later gaan wij dat ook doen en ook zo ver! Goede reis vandaag, ook van papa en mama.

Liefs van Jonne en Mats

• 09 Januari 2007 - 21:31

Jozet:

Hey schatten,
    Benieuwd hoe jullie reis is geweest en of jullie op de goede plek zijn aangekomen e.d. :) Laat maar snel wat van jullie horen!
    Dikke kus uit Holland!

• 10 Januari 2007 - 10:55

Danielle:

He kanjers!Heel veelsucces met het wennen aan een totaal andere leefomgeving dan t regenachtige kikkerlandje.Geniet van alles wat je meemaakt!Ik hoop dat jullie je snel thuis zullen voelen daar en dat alle verwachtingen juist blijken :D Enjoy! Liefs, Danielle

• 10 Januari 2007 - 12:56

Ligaya:

Wat spannend allemaal... Nu zijn jullie dan echt weg.. Goeie reis en geniet van de tijd daar!

Liefs,
    Ligaya